Ano, víc návštěv, víc snění. A navíc se tu mohou zasnít všichni – vyznavači roubenek i technicistní moderny. Zájemci o rekonstrukci i vyznavači náboženství „z gruntu“. Tohle číslo je plné návštěv, a když není návštěva, tak je i tak spousta zajímavého čtení.

Třeba taková motorová pila. Zdá se, že to je obyčejná hlučná, smradlavá věc, která prostě nařeže dřevo a je to. Jenže vybrat tu správnou pilu je umění. Velké umění. Když si koupíte nesprávné auto, stejně vás sveze z bodu A do bodu B. Sice třeba méně pohodlně nebo do něj nenacpete všechno, co potřebujete, ale dokáže to. Když si koupíte špatnou motorovou pilu, strhnete si záda, ramena, nervy… A tak vybírejte dobře. Jan Čech pro vás připravil návod.

Ze stavebních témat tu máme velké prosklené plochy, tedy okna a dveře, které jsou dnes tak moderní. Není to jednoduché téma, vždyť tady může nastat tolik problémů!

Ale pojďme raději zpátky ke snění. Co takhle se zasnít nad zahradou pro tři generace? Nebo naši designéři poradí, jak na uspořádání garsonky. A pokud toho budete mít ještě málo, zkusíme vás naladit krásným koloniálním stylem nábytku a interiérových doplňků.

A samozřejmě, že v červencovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.