Časopis Dům&Zahrada je stále nejčtenější časopis na trhu v oblasti bydlení. Proč? Protože vám přinášíme nejen hromady úžasných návštěv domů a zahrad, ale i spoustu zajímavých informací ke stavbě či rekonstrukci domu. Tak například naše hlavní stavební téma se dnes týká nízkoenergetických domů a jejich právního smyslu. Taková prováděcí vyhláška by například měla lidem jasně říct, co se od nich očekává, za jakých podmínek, jak správně navrhnout, spočítat a postavit nízkoenergetický dům… A tak se na tuto vyhlášku podíval náš šéfredaktor. Je to vystudovaný architekt, takže by měl o dané problematice ledacos vědět a rozumět textu. Ovšem zjistil, že ani se svým titulem na to moc nestačí. Četl znovu a znovu. A ještě jednou. A snažil se to pochopit, abyste tomu rozuměli alespoň vy. Tak snad se to povedlo.

A dál tu máme například zajímavý článek o tom, jak rychle a bez námahy naštípat dříví. Jan Čech totiž tentokrát radí, jak vybrat správnou štípačku na dříví. Takže pokud už nechcete nebo nemůžete sekat sekerou, je tohle článek právě pro vás.

Z dalších zajímavých článků v čísle bychom rádi vypíchli například realitní poradnu, kde rozebíráme, jakou zvolit úschovu financí při nákupu/prodeji nemovitostí. Nebo vám ukážeme v rubrice Mladá architektura dům, který je pod-, pří- i nadzemní. A ve Skicáři nám profesionální designéři ukážou, jak správně zařizovat podkroví a čeho se vyvarovat.

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.