Časopis DŮM&ZAHRADA není nadarmo nejčtenějším periodikem o bydlení na našem trhu. Proč? Protože každý měsíc přináší velké množství zajímavých článků, které lidem poradí a také je inspirují. A ani poslední číslo roku 2013 není výjimkou.

Najdete tu opět plno zajímavých návštěv. Třeba překrásnou chalupu u staleté lípy. Ale ani další tři návštěvy neopomiňte. Jsou to také nádherné stavby.

A co dál? Opět se na stránkách věnujeme fasádám a stavební téma se zaobírá také typovými domy, které sice mají spoustu odpůrců, ale přesto mají mnohá pozitiva – cenu, vysokou kvalitu a rychlost výstavby.

Dále se na stránkách projdeme hned po dvou výstavách – zavedeme vás na ForArch a prozradíme vám, co zajímavého nás tady trklo. A pak se přesuneme na Designblok. Ten ve svém patnáctém pokračování drží vysokou laťku. Ba ne – stále ji zvyšuje a tento ročník to jen potvrdil.

V neposlední řadě bychom vás chtěli upozornit na dvě soutěže. Zahrada roku 2013 na stránkách časopisu představuje už své vítěze, Pecka roku 2013 pak své finalisty.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde), nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 445.