Rozhodli jsme se, že jako jediný a nejčtenější časopis o bydlení, bychom měli našim čtenářům dodávat informace hodně podrobné. Řečeno stavební hantýrkou od základu až po střechu. A tak vám nabídneme doslova takové články. Například nabídneme pohled na stavbu pasivního domu – od prvního kopnutí do země až po přestěhování rodiny. Bude to dřevostavba, takže poroste velmi rychle a my budeme u toho.

Stejně tak vám budeme dál přinášet stavební témata. Začínáme tentokrát na úplném vršku domu – u komínů. Stavba komínu není jen tak, a tak se dopodrobna dozvíte, jak se komíny rozdělují, co musí splňovat, jaké revize, povolení, kontroly musí absolvovat. A není toho málo.

Samozřejmě, že novinek je u nás mnohem víc. Ale samozřejmě, že jsme časopis celý nepřekopali jak zahrádku na podzim. Ty oblíbené rubriky tu najdete stále. Stále se tak budete moct bavit u zamyšlení nad architekturou Jana Rampicha, stále nám budou radit naši bytoví designéři z DesignŠkoly (zde konkrétně Barbara Venter). Stále se budete setkávat s odborníky na zahrady, jako je Lenka Vyhnálková z Living in Green nebo Miroslava Paclová z Hortiservisu.

A samozřejmě, že v lednovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.