Pokud si nové číslo koupíte, navštívíte s námi třeba Kanadu, USA, Holandsko, Austrálii. A všude se podíváme do domů nějakým způsobem zajímavých. Uvidíte, že architektura je všude stejná, a přece jiná. Uvidíte dům malý, dřevěný s bílými krajkami, obří skleněný, luxusní vilu ve svahu nebo kulatý domek pro chovatele psů. Prostě netradiční a zajímavé návštěvy.

Samozřejmě, že jsme vám připravili i tradiční náplň časopisu, ze které se i něco dozvíte. Soustředíme se třeba na okna nebo střechy. Konkrétně ploché střechy. Stále o nich slyšíme ten starý otřepaný vtip, že se rozdělují na ty, do kterých teče, a na ty, do kterých zatím neteče. Je to vtip, nebo je to pravda? Na nákresech vám ukážeme, jak má taková skladba ploché střechy vypadat.

V interiérech se podíváme na dveře. Dveře klasické i moderní zajímavé. Víte například, že nejnovější trend jsou dveře od podlahy až ke stropu? Nebo dveře hladké a lesklé jako sklo.

A pokud čekáte nějaké zajímavé téma ze zahrady, tak vás nezklameme. Budeme se třeba věnovat kompostům. Jak ho založit, čeho se vyvarovat, co do kompostu dávat a co tam nepatří. Prostě všechno, co chcete o kompostech vědět. A stejně tak v létě připravíme dříví na zimu. Tedy až tu přespříští, protože dřevo musí vyschnout. Jak moc? Jak dlouho schne dřevo? Moc zajímavá tabulka vám ukáže, jak které dřevo potřebuje čas, aby mělo vhodnou vlhkost.

A samozřejmě, že v červencovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.