Jako obvykle je náš časopis plný, ba přímo nacpaný informacemi a inspiracemi. Tak kupříkladu ta inspirace. Jeden náš článek se zabývá schody. Určitě si říkáte, že zas a znova budeme psát o tom, jak mají být stupně vysoké, široké, z jakého materiálu, jak mají být osvětlené… Prostě to, co jsme psali už asi pětkrát. Jenže to tak není. Tentokrát jsme na pěti stránkách ukázali SCHODY. Ukázali to nejlepší, nejzajímavější, nejinspirativnější. Prostě aby schody nebyly jen nutná cesta mezi patry, ale aby schody měly i přesah do funkčnosti i elegance. Aby každý, kdo přijde k vám domů, vydechl úžasem – WOW! A tak se i náš článek jmenuje.

A co dál? Asi hodně zajímavý pro vás bude článek o tom, jestli je možné si pořídit domácí kameru na hlídání svého domu. Víte, není to tak jednoduché. Mohlo by se totiž stát, že by vás zloděj vykradl a ještě na vás vysoudil odškodné, že jste si ho natočili na kameru. Vážně. To si neděláme legraci.

Do interiérů se podíváme v rámci pohovek, sedaček, sofa, prostě toho, na čem sedíme v obývacím pokoji po dlouhém dnu a odpočíváme. Tady by se neměla podceňovat krása, ale už vůbec ne funkčnost. Funkčnost pak je tím nejdůležitějším i v dalším článku – o malých velkých pomocnících do kuchyně. Budeme tu ukazovat hromadu zajímavých malých spotřebičů – od mixérů přes odšťavňovače až třeba k parním hrncům. Třeba vás něco osloví.

A když tak projíždíme to číslo, říkáme si, že určitě zaujme i rubrika zahrada. Naše externí spolupracovnice Ing. Paclová vám totiž představí krásnou zeleninu. Bude totiž povídat o zelenině, která má nejen charakter konzumní, ale i okrasný. Takže co kdybyste si místo květin vypěstovali třeba květák? ;)

A samozřejmě, že v zářijovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA a nesmutněte nad tou chabou úrodou. Příští rok to bude určitě lepší.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.