Listopad je takové čekání na Vánoce. Listopad je čas, kdy všichni začínají přemýšlet nad tím, co koupí svým blízkým (kromě těch divných lidí, kteří kupují vánoční dárky postupně celý rok), jak budou uklízet celý týden, co upečou za cukroví (a kolik bude stát máslo) a kde na to všechno vezmou.

Podzim přinesl na dům novou střechu a teď je čas na zateplení, nové topení… No jo, peníze letí okny ven mnohem rychleji než dovnitř. A abyste věděli, že v tom nejste sami a že je možné něco udělat pro to, aby ty peníze tak rychle neletěly, máme pro vás v našem časopisu hromady zajímavých článků. Nejde jen o návštěvy, kterých je zase hodně (je tu třeba nádherný dřevěný dům s proskleným štítem a fantasticky řešeným krovem nebo krásný dům ve středomořském stylu), ale o články plné informací. Třeba o tepelných čerpadlech. Jasně – tepelné čerpadlo stojí strašné peníze, ale strašné peníze zase ušetří! Nemáte k němu důvěru? Tak co takhle článek o vytápění a přípravě vody elektřinou? Nebo chcete využít střechu pro výrobu elektrické energie? I na tohle tu máme článek.

V neposlední řadě bychom chtěli upozornit na článek o ekologických zateplovacích systémech. Třeba když se navlečete do svého úžasného huňatého svetru z ovčí vlny, vězte, že do toho samého materiálu může být zabalen i dům.

A co dál? Máme tady skvělé články s inspirací na nové židle do koupelny nebo do předsíně. Je tu spousta a spousta nápadů na krásné vybavení, a to i s cenami.

Na zahradě vás necháme číst o přípravě dřeva (abyste se tolik nedřeli, je tu pár zajímavých věcí) a pak se spolu vydáme zazimovat zahradu.

Tak si užijte ten krásný čas plný plochého slunce, podzimních plískanic a stříbrné námrazy.

A samozřejmě, že v listopadovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA a nesmutněte nad tou chabou úrodou. Příští rok to bude určitě lepší.

Pokud Vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes email na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.