Víte, je trochu problematické říct, jaký dům je ten pravý. To neumí říct ani projektant. Každý z vás, který nám posílá své dotazy na téma: “je lepší zděný dům, nebo dřevostavba,“ nebo „je lepší cihla, nebo pórobeton,“ „a co říkáte na dřevěná okna, vyplatí se?“, se od nás odpovědi nedočká. Opravdu ne. Tohle je mimo naše možnosti, protože všechno souvisí se vším a nejde generelně říct, že tohle či ono je lepší než něco jiného. Záleží na vašich preferencích, záleží na pozemku, na kombinaci stavebních technologií… a v neposlední řadě na financích.

A tak jsme připravili dvanácté číslo roku 2017 jako speciální. Je to o stavbě o A do Z. Od základů až po střechu, komín a omítku. Neradíme konkrétní věci, pěkně rozebíráme všechno, abyste si mohli vybrat podle vašich vstupních podmínek. Máme tu třeba ceník stavebních prací, rozebíráme různá řešení vytápění, jestli je dobrá rekuperace, zda se vyplatí dotace na stavbu apod.

Ale pojďme ze stavebních témat a posaďme se třeba do luxusních křesel a pohovek v interiérech, pokud máte rádi růžovou, máme hromadu tipů na doplňky i nábytek, nebo se podíváme do malých kuchyní a předestřeme pár nápadů na jejich realizaci.

A protože je zima, nesmí chybět v našem časopisu i článek týkající se zimních zahrad. Těch zastřešených a zasklených, pochopitelně.

V neposlední řadě se s vámi vydáme na spousty zajímavých návštěv. Třeba ta interiérová by se vám mohla líbit. Malý byt 2+kk na 38 m². To je výzva pro architekta!

Tak si užívejte zimních dní, dejte si třeba dobrý čaj či svařák a začtěte se do Domu&Zahrady.

A samozřejmě, že v prosincovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA a nesmutněte nad tou chabou úrodou. Příští rok to bude určitě lepší.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.