Trh s časopisy o bydlení je v ČR poměrně rozsáhlý. Každý si v něm najde to své. Někdo chce rekonstruovat koupelnu, další třeba panelákový byt, jiný postavit dům. Pro každého tu je něco. Náš časopis chceme i v novém roce nabízet vám, našim čtenářům, a to časopis na špičkové úrovni. Plný informací, témat a návštěv. Časopis, který zaujme nejen kvůli pěkným fotkám, ale i kvůli tomu, že vám poskytne důležité informace. To jsme se vždy snažili držet a nechceme v tom polevit.

Takže rok 2018 vám třeba nabídne zajímavý seriál o stavbě pasivních domů. Zde v čísle 1 se například seznámíte s prvním domem, který si architekt Krč sám navrhl i postavil. Ví tedy o něm úplně všechno. Od prvního kopnutí do země až po poslední zásuvku. A tak ve čtyřech dílech si projdeme původní návrh, technické specifikace, průběh stavby a nakonec se do domu i podíváme. Následovat budou další domy. Jak vidíte, tohle jsou ty nejlepší informace, jaké můžete mít – osobní, pečlivé, detailní, a jak se říká – od A do Z.

A to není všechno. Mezi novinkami, které jsme pro vás připravili pro rok 2018, musíme upozornit na rozměrově malý, ale zato moc zajímavý materiál o světové architektuře. Není to architektura domů, ale krajinářská. Architektura, která kultivuje veřejný prostor i soukromé zahrady. Věřte, leckdy je to neskutečně zajímavé, protože jde o ty nejlepší díla nejlepších autorů.

Ale nebojte. Nezapomeneme ani na standardní rubriky, na články o stavbě, interiérech a zahradách. Bude toho spousta. Třeba vás zaujme trochu změněná rubrika Inspirace, kde se budeme zabývat interiéry podle znamení zvěrokruhu. Víte třeba, že kdybyste postavili vedle sebe člověka ve znamení Kozoroha a Blížence, tak se jim budou líbit úplně jiné interiéry, barvy a kompozice? Probereme si to pěkně postupně.

Tak krásné čtení všem, doufáme, že vás v roce 2018 nezklameme. Číslem 1, které je právě na stáncích, vás chceme přesvědčit, že ne.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.