Prázdniny jsou plné volných chvil, které je možné vyplnit čtením Domu&Zahrady. A abychom vás nezklamali, nacpali jsme i červencové číslo mnohými krásnými návštěvami a důležitými informacemi.

Tak například spousta lidí si není jistá, jestli nucené větrání je něco pro ně a jejich domov. Hlavně ti ze starších domů při rekonstrukci váhají, jestli si nucené větrání, které vyřeší výměnu vzduchu v zaizolovaném domě, pořizovat. U nás máme článek k náhradě tohoto systému. Jde o mikroventilaci, vykazuje stále se zvyšující zájem.

Nebo další zajímavý článek – co byste řekli domácnosti, která by byla chytřejší než vy? Úkoly vám sice nenapíše, večeři neuvaří, ale dokáže zatopit přesně tak, jak potřebujete, dokáže zabezpečit dům, chránit ho před zloději, sluncem i špatným vzduchem. Dokáže řídit osvětlení, ozvučení a třeba vám i v obchodě objedná došlé mléko.

A když budete odpočívat a číst si, můžete to dělat v posteli. Pořádné posteli. Jaké? Jak může vypadat a co má mít za vlastnosti? To se zase dozvíte u nás. Stejně tak se dozvíte vše o pečicích troubách. Víte, že to je dneska už tak složitá věc, že dokáže péct přesně podle receptu?

Pro zahrádkáře máme hned několik zajímavých článků. Ukážeme, jak budovat jezírko, jaký nábytek se hodí na zahradu, nebo představíme tavolníky.

Prostě sedmé číslo roku 2018 je plné zajímavých článků a pro ten prázdninový odpočinek se hodí.

Samozřejmě, že toho máme mnohem víc. Mnohem víc. Jako vždy. A tak nezaváhejte a kupte si nové číslo na stáncích nebo si objednejte jeho předplatné.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.