Určitě znáte pořekadlo o novém koštěti. Filip Grygera ale nechce celý časopis rozmést a postavit ho znovu. Naopak. Chce jej pomocí evoluce vylepšovat, jak se můžete dočíst v jeho editorialu.

Tak už dnes tu máme nové rubriky, novou barevnost a další drobnosti. Další budou následovat v průběhu celého roku, protože jsme se shodli, že nové rubriky by neměly začínat jen v lednu, ale mohou vás zaujmout třeba i v červnu. A tak už dnes plánujeme celý rok, vytváříme schémata, abyste měli stále co zajímavého číst.

Samozřejmě, že nezapomínáme na klasické oblíbené rubriky. Stále tu najdete spousty návštěv, které vás baví asi nejvíc. Tedy samozřejmě až po vtipných glosách architekta Rampicha či Objektivu, kde chytáte inspiraci na to, co stavět, ale hlavně co nestavět. Nechybí ani stavební témata (zde třeba ztracené bednění a oheň v pasivním domě), témata interiérová (máme tady třeba fantastickou přeměnu klasického Šumperáku v moderní interiér) i zahradní. Jestli si říkáte, co probíráme v prosincovo/lednovém čísle na zahradě, tak vás musíme uklidnit – témat je stále dost. Třeba otužilé rostliny v nádobách, které přežijí i velké zimy.

Stále tedy máme co nabídnout a chceme toho nabízet pořád víc. Děkujeme tedy za přízeň, doufáme, že ji neztratíme, a naopak vás ještě přesvědčíme, že je stále prostor k posunu.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.