Je koupelna příliš malá a chodba moc velká? Tak to asi bude chtít malou přestavbu. A co děti? Odrostly? Nebo naopak potřebují víc prostoru pro svoje studium či koníčky? To asi bude zapotřebí zvětšit pokoj. A to je právě téma našeho článku o změně dispozic. Přiznáváme, nejdeme tak do hloubky, protože se to ani nedá. Ale spíš vám nastiňujeme, na co všechno při plánování myslet. Ono totiž přesun jedné stěny není jen tak. Změní se třeba vedení elektriky, podlahy, dveře, ale třeba i oslunění, změní se vytápění… Zároveň vám dáváme pár tipů, aby tahle rekonstrukce dopadla dobře.

Stejně tak vás určitě zaujme 14 tipů pro malé pozemky a malé domy. Je to článek, který reflektuje požadavky vás, našich čtenářů. Žádáte nás, abychom se zabývali víc rekonstrukcemi, menšími domy, potřebami těch, kteří nemají na kontech miliony korun.

A když už jsme u těch rekonstrukcí – tady si opravdu užijete. V čísle máme hned tři návštěvy domů, které prošly rekonstrukcí. Od skromného českého domečku až po výpravnější změny v zahraničí.

Pokud máte rádi naše stránky o interiéru, pak nabídneme čtení o podlahách nebo o tom, jak zařídit dům a byt tak, aby vyhovoval vám i čtyřnohým mazlíčkům. A věřte, že to není až tak jednoduché.

A co zahrada? I tady máme pro vás maximální výtěžek z minima. Doslova. Máme pro vás například úžasnou inspiraci pro miniaturní pokojové rostliny s maximálním efektem. Nebo s i můžete přečíst něco o královnách mezi květinami – orchidejích. A jestli se vám tahle zima nelíbila v tom, co jste viděli na zahradě, tak ukážeme na dřeviny, které sice opadají, ale větve a kmeny mají tak pestré kabátky, že ta šedivá a nudná zima se rázem probarví.

Přejeme, aby se vám všechny články líbily, abyste si našli to svoje, získali nějakou inspiraci. A pokud se vám časopis líbí, tak si ho můžete i objednat v rámci předplatného.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.