Budeme totiž vytápět ekologicky. Právě vytápění a příprava teplé vody v domech je jednou z největších investicí. Snižování nákladů je prioritou snad úplně každého, kdo nad změnou vytápění přemýšlí. A tak jistě i pokukuje po dotacích, které ovšem stále víc tlačí k ekologickým verzím vytápění. Jenže se zdá, že právě ekologie a ekonomika může jít ruku v ruce. My se zaobíráme například biomasou. Třeba probíráme ve velkém článku peletky. Jsou sice dražší než uhlí, jenže následné náklady na spotřebu, převoz a komfort obsluhy cenu ve výsledku vyrovnávají. Navíc jsou tu další věci, které pro peletky hovoří. Víc se dozvíte v našem článku.

A kdo chce topit dřevem, které mu roste v jeho lese, pak tu máme také pro něj pěkný článek. Pořádné stroje pro přípravu dřeva na zimu.

Koho nebaví vytápění, může se zaměřit na mnohé další články. Třeba máme zajímavý článek o nátěrech a fasádách. Nebo o společném bydlení člověka a psa. Zabýváme se zajímavým a v Česku úspěšným architektonickým a designérským směrem kubismem.

Prostě těch věcí je opravdu hodně. Samozřejmě ale největší taháky jsou návštěvy krásných domů či zahrad. Stále více se ukazuje, že lidé chtějí číst i o kytičkách a zahradách. A tak si popovídáme o oblíbených a krásných levandulích.

Přejeme příjemné chvilky strávené u našeho časopisu a po prázdninách zase na shledanou.