Možná bude tohle vypadat jako článek o ničem, jenže právě tohle je věc, která je čím dál potřebnější. Slevové akce, kde se „šmejdi“ snažili předražené hrnce prodat důchodcům, pomalu ustupují, ale ti nepoctivci se přesunuli právě do oblasti energií. A tak se stále množí počty lidí, kteří třeba jen telefonicky řekli, že je zajímá nabídka, a najednou zjistili, že platí jiné firmě a vypovědět službu nejde. Je třeba si uvědomit, že upsat se nesprávnému distributorovi není jako nákup špatně vyrobené hračky, ale zásek do rodinného rozpočtu v řádech desítek tisíc korun.

A co dál nabízíme? Tak třeba se podíváme na chytré technologie v domech. Kde všude už nám pomáhají jedničky a nuly, wi-fi a bluetooth? Kde všude už nepoužíváme mechanické vypínače a kohouty, páky a šoupata, ale mobil, tablet či počítač? Je toho opravdu hodně. Víte třeba, že si do vodovodního přívodu vody můžete vložit speciální stroj, který jednak měří spotřebu vody, ale také automaticky vypne vodu, když by v domě prasknula třeba hadička ke dřezu?

V části o interiérech máme také zajímavé články. Například se jistě bude líbit, jak opticky zvětšit místnost. Nebo si popovídáme o kuchyňských dvířkách. A vězte, že to je velká věda. Kdo má rád květiny, pro něj zase nabízíme krásnou inspiraci květinových dekorů.

Samozřejmě, že živé květiny jsou krásnější, a tak si v zahradní části popovídáme o chryzantémách, o zimních zahradách nebo o jedlých rostlinách. A také tu máme článek o nádherně voňavých bylinkách - majoránce, dobromysli a oreganu.

Tak se inspirujte, dobře si počtěte a my už nyní připravujeme další zajímavé číslo. To příští bude velmi speciální.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.