Protože je zima, tak se jí budeme věnovat. A to hned ve stavební části. Nabídneme vám totiž pohled na stavbu, kde se pracuje i v zimě. To, co dřív bylo nemyslitelné, je dnes standardem. I v zimě se dá pracovat a dokonce i dělat v takzvané mokré fázi výstavby. Samozřejmě, že to nejde, když jsou opravdu třeskuté mrazy, ale technologie už umožňují třeba i betonování, pokud se teploty pohybují kolem nuly. Pokud tedy plánujete stavbu na příští rok a bojíte se, že to do zimy nestihnete, může vás tohle hodně zajímat.

Další téma je o tom, jak zimu zahnat. Článek o doplňkovém vytápění se nezabývá tepelnými čerpadly, kotli a rozvody topení. Zajímá se o vytápění tam, kde třeba často nikdo není, o dotápění na místech, kde může být lidem chladněji apod. Prostě topení lokální, nezávislé na tom centrálním.

Pokud přejdeme společně do interiérových témat, najdeme tu extrémně zajímavé články. Tak například skandinávský design je fenomén, kterému podléhá spousta lidí nejen u nás. Ostatně švédská firma vládne evropskému bytovému designu, takže se není co divit.

Máte málo místa? Nebo chcete nábytek, který nebude zabírat moc místa? Pak tu máme přesně článek pro vás. Je o prostorově nenáročném a skládacím nábytku. Kouzla, která se s ním dají dělat, jsou úžasná. Přesvědčte se sami.

Kdo si kupuje náš časopis kvůli květinám a zahradním tématům, toho zaujme domácí rajská zahrada, tedy článek o květinách, které rostou doma a svou (nejen) sytě zelenou nás těší celou zimu. Takže tu probereme ledviníky, krotony, parožnatky či chmelíčky, potěšíme se pouze pohledem na cykasy a popovídáme si o tom, které rostliny potřebují vyšší vlhkost, a které naopak ji rády nemají.

Snad se vám tedy bude líbit i to první vydání pětadvacátého ročníku časopisu Dům&Zahrada. Pokud chcete informací víc, máte k dispozici samozřejmě i naše internetové stránky, kde je ohromný archiv článků už od roku 1999!

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.