Ráda bych se vrátila k realizaci zahrady. Myslela jsem si, že již budeme osazovat první rostlinky, ale tento měsíc určitě ne. Zahradu máme „rozbagrovanou skrz naskrz“. Moje začátečnické ambice si tedy vybíjím na JEDNOM truhlíku s několika bylinkami, nějak začít musím.

Mamka je na tom podobně, ale je zkušenější, takže již zasazuje (také do truhlíků) převislé jahody. Také jsme se spolu vydaly na výstavu do Českých Budějovic - načerpat trochu inspirace a porozhlédnout se po nějakých sazenicích. K vidění tam byla spousta rostlin. Musela jsem mamku brzdit, jinak by koupila asi všechny. I ty, které nepotřebujeme. Nakonec koupila krásný tmavě fialový šeřík.

Díky návrhům zahradní architektky ing. Lenky Musilové si můžeme udělat představu, jak naše zahrada bude vypadat na jaře, v létě a na podzim (v zimě je mi to tak nějak jasný), a podle toho také rostliny nakoupit. Upřímně řečeno - je to opravdu krásný. Podívejte se sami….

U každého obrázku je číslo, které značí měsíc (III. - březen, IV. - duben atd.).

Doufám, že jste se pokochali, a na příště vám slibuji fotky dokončené podlahy v podkroví.

P. S.: Na Dumazahrada.cz se vyskytla novinka - uživatelské blogy, můžete začít, stejně jako já, psát i vy o tom, co kolem bydlení řešíte, plánujete, do čeho jste se pustili, nebo co vás okolo bydlení trápí... Je to na vás, ale já bych si také ráda přečetla příběh od dalšího čtenáře. Navíc - inspirace není nikdy dost!