Bonus program

Registrace na portálech TvujDum.cz a Kuchyne.cz vám umožňuje:

  1. Sbírat body do společného bonus programu, za které si můžete vybírat odměny z Katalogu odměn
  2. Účastnit se soutěží o atraktivní ceny na obou portálech
  3. Vkládat fotky do uživatelských fotogalerií
  4. Diskutovat v diskuzním fóru a dát ostatním vědět něco o sobě pomocí informací a obrázku – avataru
  5. Dostávat e-mailem týdně nové články z obou portálů

Každý čtenář portálů TvujDum.cz a Kuchyne.cz čtením článků automaticky získává body. Body se pro oba magazíny sčítají na jeden účet. Po nasbírání příslušného množství může čtenář body vyměnit za výrobky z Katalogu odměn. Tuto nabídku jsme pro vás připravili ve spolupráci s našimi partnery. Najdete v něm výrobky a služby nejen z oblasti internetu.

SBÍRÁNÍ BODŮ A ODMĚNY

Body získáváte za různé činnosti na portálech TvujDum.cz a Kuchyne.cz.

Činnost Počet bodů Max. denně

Přečtení článku

1 bod10 ks

Napsání smysluplného komentáře pod článek Podmínkou je informační hodnota - autorům komentářů typu "souhlasím", "já taky" nebudou body přidělovány

1 bod3 ks
Napsání smysluplného diskusního příspěvku do fór Podmínkou je informační hodnota - autorům komentářů typu "souhlasím", "já taky" můžou být body odečteny 2 body3 ks
Přidání receptu s fotografií (bez fotografie)10 (5) bodů2 ks
Vložení fotky do fotogalerie Podmínkou je kvalita a informační hodnota - přidávání nezajímavých či nepěkných fotek k získání bodů nepovede 5 bodů2 ks
Denní limit 30 bodů

Přehled o aktuálním stavu Vašich bodů máte ve svém uživatelském profilu – po přihlášení stačí kliknout na vaše jméno v záhlaví portálu. Pokud máte dostatečný počet bodů, stačí kliknout na vybranou odměnu v Katalogu odměn a objednat si ji. Pak se už jen můžete těšit na balíček od nás.Upozornění: načtení některých bodů se může projevit až o půlnoci (týká se zejména bodů z diskusních fór) nebo po schválení redakci (např. recepty nebo fotky). Provozovatel si vyhrazuje právo přičíst zpět uživateli body za objednaný dárek, který momentálně není k dispozici.

Pozor: Za pokus obejít systém (např. napsáním množství nesmysluplných komentářů) může být čtenář potrestán odečtením bodů, v závažnějších případech až odebráním přístupu.

JAK SE PŘIHLÁSIT / ODHLÁSIT

Přihlásit se můžete kdykoliv na všech stránkách portálů TvujDum.cz a Kuchyne.cz kliknutím na odkaz „Přihlásit“ v horní části stránek. Pak budete přihlášeni a začnou se vám automaticky přičítat body.

ukázka ukázka
Pokud jste přihlášení, zobrazuje se na tomto místě vaše uživatelské jméno a odkaz pro odhlášení. Kliknutím na něj se odhlásite a přestanete sbírat body.
ukázka ukázka

Přihlašovat se nemusíte při každém vstupu na naše stránky, Váš počítač si zadané přihlašovací údaje pamatuje (jsou zapsané v tzv. cookie). Díky tomu sbíráte body vždy, když vstoupíte na stránky TvujDum.cz a Kuchyne.cz. A podle toho, co je zobrazeno v horní části stránek, vidíte, zda jste právě přihlášeni. Pokud by byl přihlášený třeba někdo jiný (napr. při sdílení jednoho počítače více lidmi), ihned to poznáte, protože tam bude jiné jméno než vaše. Pak stačí kliknout na odhlášení a přihlásit se znovu pod vaším jménem. Stejně tak pokud budete přistupovat na stránky z více počítačů, je třeba se přihlásit na každém z nich.