Fajn život je měsíčník pro celou rodinu, který přináší nápady, rady, zkušenosti a inspirace pro kutily, jak si vlastnoručně vylepšit dům, byt, chatu a chalupu.V časopise se dočtete, co dělat aktuálně na zahradě, co právě zasít nebo zasadit, jak se o zeleninu a květiny co nejlépe starat. Nechybí ani tipy, jak úrodu využít – třeba co všechno zelenina obsahuje, jak ji zpracovat a spoustu dalších fajn nápadů na netradiční, ale jednoduché využití vlastních výpěstků.

Oblíbený měsíčník přináší tipy, rady a praktické postřehy pro den všední i sváteční. Můžete se také nechat inspirovat slavnými. V každém čísle vás do svého soukromí pozve zajímavá osobnost a představí místo, kam utíká od každodenního shonu.

Všem, kteří si už neumí představit svůj život bez domácího mazlíčka, Fajn život radí jak na to, aby bylo věrným společníkům s vámi vždycky dobře. A pokud se teprve rozhodujete, jaké zvířátko si pořídit, pojďte s námi na návštěvu ke zkušeným chovatelům pejsků, kočiček, morčat, zakrslých králíků atd.

Když nevíte, co uvařit, stačí si nalistovat rubriku s báječnými recepty pro každého nebo se podívat na stránku U nás doma, kde najdete zajímavou krajovou specialitu.

Jste zvídaví a baví vás objevovat, co ostatní ještě neví? Přečtěte si rubriku Made in a dozvíte se mnoho informací o původu, zpracování a použití pro nás více či méně běžných produktů, jako je jasmín, vanilka nebo třeba žužu či okurky.

A pokud vám to ještě není dost, můžete se pobavit s křížovkami o zajímavé ceny a dalšími soutěžemi nebo najít řešení jménem Babské rady na všechny pohromy.