Ale popořádku. Jestli máte doma zvířátko (ne, bohužel ani děti se nepočítají) a myslíte, že je vážně milé až roztomilé, můžete díky jeho něžnému čumáčku, případně ostrému zobáčku vyhrát hodně hezké ceny.

Stačí ho jen nafotit a zúčastnit se soutěže, kterou právě organizují naše partnerské weby National-geographic.cz a Dumazahrada.cz. Fotky svého mazlíčka (definici jsme si vyjasnili) nahrajte na adrese www.mazlicekroku.nationalgeographic.cz, a to do 15. června. Tím splníte přípravnou fázi. Hlavní závod se „poběží“ od 1. června do 1. července, kdy se bude rozhodovat o vítězi ve třech kategoriích:

Mazlíček roku 2012

Absolutní vítěz! Tedy ten mazel, který získá nejvíce SMS hlasů, a svým páníčkům tak přinese produkty v hodnotě 16500 Kč. Konkrétně žehlicí systém od společnosti Tefal. Tefal Pro Express Turbo (6900 Kč), Tefal VitaCuisine (2600 Kč), pákový robot od společnosti Moulinex (5000 Kč) a domácí pekárnu od stejné společnosti (2000 Kč).

Mazlíček sympatie

Tento sympatický titul získá mazlíček s nejvyšším počtem hlasů veřejnosti, které jeho majitelům zajistí roční předplatné časopisů National Geographic a Dům & zahrada a kávovar Dolce Gusto KRUPS v hodnotě 2000 Kč.

Mazlíček eStránek

Tak toto umístění už není jen na roztomilosti vašeho zvířecího přítele, ale z velké míry na vás. Najeďte na eStranky.cz a vytvořte mu tam nejzajímavější webové stránky. Vítěze vybere odborná porota. Autor fotky, která vyhraje titul Mazlíček eStránek, získá půlroční předplatné časopisu National Geographic a domácí pekárnu od společnosti Moulinex v hodnotě 2000 Kč.

Zároveň si můžete objednat nový speciál National Geographic Kočky & psi za zvýhodněnou cenu přes SMS!