Startuje třetí ročník fotosoutěže Zahrada roku, který je rozdělený do následujících kategorií:

Do kategorie Zahrada roku posílejte fotografie svých zahrad, zahrádek či jen malých předzahrádek, které si podle vás zaslouží vyhrát.

V kategorii Relax na zahradě můžete soutěžit s fotografiemi pergol, houpacích sítí, odpočinkových koutů, zkrátka s místem, kam se posadíte a odpočinete si.

ZDE SE PODÍVEJTE NA SOUTĚŽNÍ SNÍMKY Z MINULÉHO ROKU:

Hlasují čtenáři časopisu i webového magazínu, a tak má šanci vyhrát každá fotografie, která zapůsobí.

Profesionální zahradní architekti a zahradnické firmy mohou usilovat o prestižní titul Profesionální zahrada roku 2012. Přihlásit se mohou přímo u paní Mileny Štědronské prostřednictvím e-mailu stedronska@homedeco.cz.

Důležitá data:

Trvání soutěže: 12.6. – 16.10.2012 Vkládání fotografií: 12.6.- 20.8.2012 Veřejné hlasování: 21.8. - 25.9.2012 Zveřejnění finálové desítky v časopise Dům&zahrada 11/12 Vyhlášení vítězů v časopise Dům&zahrada 12/12

Jak soutěžit:

Na portále www.dumazahrada.cz v sekci soutěže naleznete soutěž Zahrada roku 2012. Pak už jen stačí zvolit si jednu ze dvou čtenářských kategorií a pomocí formuláře vložit své fotografie a připojit k nim jejich stručný popis.

Ceny pro vítěze:

Pro první tři místa v obou kategoriích (Zahrada roku, Relax na zahradě) jsou připraveny bazény Tampa o rozměrech 3,05 x 0,76 m včetně kartušové filtrace a filtrační vložky.