Už třetí SMS soutěž o auto značky Suzuki je tady. Tentokrát je možné za jedinou SMS vyhrát Suzuki SX4, tedy ideální auto na jakoukoli chatu či chalupu. Proč zrovna tam? Protože jde o jednu z nejmenších a nejmrštnějších čtyřkolek na českém trhu. Takže vyjede kamkoli, i když je sníh a led, protože dokáže zabrat všemi koly. Vždy bezpečně a spolehlivě, i když se nejedná o žádný obří terénní automobil.

Co musíte udělat pro to, abyste Suzuki SX4 vyhráli? Nejpozději do neděle 30. června 2012 a 20. hodiny pošlete SMSkou do soutěže, která probíhá formou holandské aukce, tip na nejnižší a zároveň unikátní částku. Například: Nabídnete-li částku 6 Kč a nikdo jiný stejnou nebo nižší nabídku nedá, je výhra vaše. Pokud ovšem stejnou částku jako vy nabídne i někdo další, nebo jiný soutěžící nabídne nižší unikátní částku, má šanci na výhru on. Jedná se pouze o tipovací soutěž, takže v případě výhry výherce nabídnutou částku nakonec neplatí.

Pro informace, kam a jakou formou SMSky posílat, klikněte na www.chciauto.kafe.cz.

A až na svou chalupu vyjedete (ať už se Suzuki SX4, nebo bez něj), nezapomeňte si ji vyfotit. Právě u nás probíhá i soutěž o nejkrásnější chatu a chalupu v ČR. Vítěz získává bazén od společnosti Marimex! Více se o soutěži dozvíte zde: Nejchata.dumazahrada.cz.