Zapojit se do naší fotosoutěže je snadné. Stačí nahrát fotky velikonočních vajíček a pak můžete jednoduše hlasovat.

V případě, že získáte nejvíc hlasů - vyhrajete krásné ceny!


Vstoupit do soutěže ***

Jak vyhrát?

  1. Nahrávejte své fotografie do fotogalerie.
  2. Hlasujte - oslovte své přátele, rodinu i známé a získejte pro svou fotografii co nejvíce hlasů.

O co soutěžíme?

První tři nejlépe hodnocené fotky získávají:

Dvě poukázky na obousměrnou mezinárodní jízdenku - DESTINACE EUROVÍKEND od společnosti Eurolines (celkem v hodnotě 3 000 Kč). Poukázky lze uplatnit na jízdenky do destinací z nabídky Eurolines (Belgie, Dánsko, Francie, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Rakousko a Velká Británie)

Harmonogram soutěže

Trvání soutěže: od 22.3.2013 do 14.4.2013

Fotky můžete ukládat od 22.3.2013 do 6.4.2013 Hlasování probíhá od 7.4. do 14.4.2013

V případě potřeby si pořadatel soutěže vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele soutěže a jejich rodinní příslušníci. Ceny v soutěži nelze vymáhat soudně.

Soutěž se řídí Všeobecnými marketingovými podmínkami Sanoma Media Praha, s. r. o.

Tipy a triky pro soutěžící

  • Ty zkušenější nezaváhají a zapojí do hlasování nejenom rodinu, ale také všechny své přátele. A pokud jich mají na www.facebook.com dostatek, může to znamenat výraznou výhodu. Neváhejte a využijte všech možností.

Sdílejte svůj profil na Facebooku

  • Do začátku můžete začít tím, že nasdílíte svou fotografii na svou Facebook zeď, a to tak, že zkopírujete URL adresu fotografie (http adresu z adresního řádku prohlížeče) a na Facebooku ji vložíte jako odkaz do vašeho stavu. Nezapomeňte svým přátelům připomenout, že jde o hlasování, a chcete, aby vám dali své hlasy v soutěži Nej vajíčko. Hlasování bude na stránkách probíhat od 7. do 14. dubna.

Nezapomeňte na klasický e-mail

  • Odkaz na soutěžní fotografii můžete samozřejmě poslat klasicky i elektronickou poštou. Tu určitě používáte se svými přáteli, které nemáte na Facebooku, a není tedy marný nápad jim prostě poslat mail a poprosit je o hlasování. Ať už pro vaši fotografii, nebo pro fotku vašeho favorita.

Je spousta dalších možností, neváhejte

  • Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete udělat totéž. Vzít URL adresu obrázku a poslat ji svým kontaktům. Totéž platí, pokud používáte jiné sociální sítě (lide.cz, spoluzaci.cz, libimseti.cz, Google+). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování na našich stránkách. Výrazně tak zvýšíte šanci na úspěch. A o to přece jde.