Co je součástí pořádného pikniku? Tak hlavně dobré jídlo a pití. Je tedy nutné pořádně navařit či připravit sendviče a vychladit nápoje (či připravit teplý čaj). Značka AEG zvládá všechno. Ohřát, opéct, vychladit a potom i umýt. Například testy prokázaly, že potraviny vydrží v AEG chladničkách a mrazničkách déle čerstvé. Chladničky jsou vybaveny beznámrazovou technologií ProFresh, největší zásuvkou na zeleninu na trhu nazvanou MaxiBox a také speciálně chlazenou zásuvkou s funkcí Quick Chill, která pomůže urychleně vychladit váš drink v horkém létě.

A toho se týká i naše soutěžní otázka.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte krásnou piknikovou deku v hodnotě 1000 Kč.

Co způsobuje beznámrazová technologie v chladničkách AEG?

a) Díky speciálnímu namrazování v zadní části lednice dodává potravinám vysoce chladnou teplotu.

b) Udržuje vlhkost v lednici, aby potraviny zůstaly déle čerstvé.

c) Umožňuje tvorbu ledových kostek bez toho, aby využívala mrazničku. ***

Pokud nevíte, zkuste se podívat na stránky[ www.aeg-electrolux.cz](http:// www.aeg-electrolux.cz "AEG"). Tam určitě odpověď najdete.

A kdo vyhrává? Výhru získá desátý, třicátý a padesátý hlasující se správnou odpovědí, kterou odešle na e-mail soutezdaz@sanomamedia.cz s předmětem "AEG"

Harmonogram soutěže

  • Trvání soutěže: od 17.5.2013 do 26.5.2013
  • Výsledek soutěže a výherci budou oznámeni 28.5.2013

V případě potřeby si pořadatel soutěže vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele soutěže a jejich rodinní příslušníci. Ceny v soutěži nelze vymáhat soudně.

Soutěž se řídí Všeobecnými marketingovými podmínkami Sanoma Media Praha, s. r. o..