Máte u svého domu či chaty zahradu? Pochlubte se nám! Můžete vyhrát některou ze zajímavých cen. Vyhlašujeme již čtvrtý ročník soutěže Zahrada roku, kterou pořádá časopis DŮM&ZAHRADA společně s internetovým portálem www.dumazahrada.cz. Soutěžit může každý!

Soutěží se ve dvou čtenářských kategoriích:

Zahrada roku 2013

Tato kategorie je určena pro všechny majitele zahrad. Hodnotí se celkový dojem, koncepce zahrady, její kompozice, propojení s domem, použité rostliny a samozřejmě kvalita fotografie.

Rostlina roku 2013

Nová kategorie pro tento rok určená pro nejširší veřejnost. Hodnotí se v ní solitéry i skupiny rostlin. Nehraje přitom roli, zda se jedná o rostlinu v zahradě, nebo z truhlíku na balkoně. Hodnotí se krása, výjimečnost a samozřejmě kvalita fotografie.

Jak soutěžit?

Nahrávat své fotografie s krátkým popisem můžete v těchto fotogaleriích:

Fotografie může nahrávat pouze registrovaný a přihlášený uživatel serveru www.dumazahrada.cz. U svých přihlašovacích údajů prosím vyplňte mailovou i korespondenční adresu. Pokud vyplníte i mobilní telefon, bude v případě výhry komunikace mnohem rychlejší.

Každá fotografie by měla mít svůj popisek. Každý uživatel může nahrávat neomezený počet fotografií. Ovšem všechny jeho fotografie v jedné kategorii se budou počítat za jednu zahradu nebo rostlinu. Soutěžící tak nemůže v jedné kategorii vyhrát více výher.


Prosíme všechny soutěžící, aby nahrávali své fotografie o maximální velikosti 3 MB, ale zálohovali si své fotografie v původní velikosti, abychom je případně mohli využít i v tištěné podobě, která potřebuje co nejlepší kvalitu. Děkujeme ***

Jak bude soutěž probíhat?

Soutěž probíhá od 18.6. do 19.11.2013. Fotografie je možné vkládat na portál www.dumazahrada.cz od 18.6. do 19.8.2013. Hlasování veřejnosti začíná 20.8. a trvá až do 25.9.2013. Z obou kategorií bude vybrána dvacítka fotografií s největším počtem hlasů, z nichž odborná porota vybere první tři místa pro obě kategorie. Zveřejnění finálové desítky proběhne v časopise DŮM&ZAHRADA 11/13 a 15.10.2013 na www.dumazahrada.cz. Vítězové budou vyhlášeni v DŮM&ZAHRADA 12/13 a 19.11.2013 na www.dumazahrada.cz.

O co můžete soutěžit?

1. cena pro obě kategorie

Bazén Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m, včetně kartušové filtrace a filtrační vložky

2. a 3. cena pro obě kategorie

Parfém Sensuelle od společnosti Avon

Fotografie s největším počtem hlasů získá předplatné časopisu DŮM&ZAHRADA na celý rok.