Zapojte se do SMS soutěže s National Geographic a využijte jedinečnou možnost vyhrát víkend ve čtyřhvězdičkovém hotelu Seelos. V rámci pobytu je zahrnuta polopenze. Termín pobytu: 14. – 15.9.2013. Buďte jako doma v útulném 4hvězdičkovém hotelu Seelos v Tyrolsku !

Hotel Seelos je hotel s nádherným výhledem na pitoreskní centrum Seefeldu. Majestátní hory Wetterstein a Stubaiské Alpy svítí nejen na jeho nový vzhled, ale také prosvětlují všechny jeho luxusně renovované pokoje. Zachovali jsme staré kouzlo a přidali řadu nových skvělých inovací. Komfortní provedení interiérů pokojů bylo rozpracováno v tradičním tyrolském stylu, stejně jako ve stylu moderním. Může vás zaplavit vůně domácí atmosféry s živou hudbou během nedělních večeří a můžete si užít taneční večer v dokonale vyzdobeném hotelu.

Zvláštní pozornost je věnována naší vodě, kterou si můžete vychutnat kdykoliv, aniž byste opustili svůj pokoj. Stačí jen otevřít kohoutek! Voda, která naplní vaši sklenici, je křišťálově čistá a chladná, je skutečným bohatstvím našich Alp. Přesto v našem hotelu je i zdravější, neboť je čištěna speciální technologií. Každý návštěvník našeho domu obdrží průkaz hosta, který poskytuje slevy na návštěvy sportovního centra nebo Golfové Akademie. V létě si můžete vychutnat golf i na jednom z nejkrásnějších evropských golfových hřišť v Golfclubu Seefeld-Wildmoos, který se nachází v kopcovitém terénu poblíž vesničky Mösern (cca 2,5 km od Seefeldu). Navíc Seefeld i celý olympijský region, který bývá právem nazýván vysokohorské klimatické lázně, nabízí rozmanitost zajímavých míst a turistických tras, vedoucích rozsáhlými hřebeny i náhorními plošinami. Můžete obdivovat proslulé alpské krávy, vychutnat si jedinečné pohledy na drsné horské formace.

www.hotel-seelos.at

Pošlete SMS ve tvaru:

TYROLSKO na telefonní číslo 900 11 07 (cena jedné SMS je 7 Kč).

Čím více SMS zašlete, tím větší šanci máte na výhru!

Soutěž probíhá od 5.8. do 29.8.2013.

Soutěžící, který zašle SMS, která bude doručena jako 4000. v pořadí, vyhrává.

Obecná pravidla SMS soutěží naleznete na www.sanomamedia.cz/vseobecne-marketingove-podminky.

Soutěž technicky zajišťuje Advanced Telecom Services (ATS), s. r. o. Cena jedné SMS je 7 Kč včetně DPH. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, Vodafone a U-fon. V případě technických problémů se obraťte na infolinku společnosti ATS, s. r. o., 776 999 199 (po-pá od 9 do 16 hod.).

www.platmobilem.cz

Výhercem se stává Denisa N. z Říčan. Gratulujeme.