Zapojte se do SMS soutěže a vyhrajte prsten Copa Amor z bílého zlata s centrálním diamantem (0,36ct, kvalita VS2) a okolními diamanty o celkové váze 0,60ct (kvalita VS1-VS2) Jedná se o nový model pro rok 2013 a v současnosti best-seller.

Jak soutěžit?

Stačí poslat SMS ve tvaru: DIAMANT na telefonní číslo 900 11 09 (cena jedné SMS je 9 Kč). Čím více SMS zašlete, tím větší máte šanci na výhru! Soutěž probíhá od 16. 9. do 31. 10. 2013.

Soutěžící, který zašle SMS, která bude doručena jako 3000. v pořadí – vyhrává diamantový šperk od Diamond Clubu. Výherci přijde zpět SMS s informací o výhře.

Šperk do soutěže věnoval www.Diamond-club.cz

Společnost Diamond Club se zabývá poradenstvím, oceňováním, nákupem a prodejem investičních diamantů, nezasazených diamantů pro klenotníky, nákupem a prodejem diamantových šperků a zakázkovou výrobou modelových diamantových šperků a klenotů s drahými kameny. Na základě bohatých zkušeností a odborných znalostí, získaných díky dlouholeté spolupráci s největší českou klenotnickou společností Klenoty Aurum, Vám nabízíme profesionální a disktrétní servis, který bude plně odpovídat Vašim individuálním požadavkům a představám.

Mezinárodní spolupráce Diamond Club je oficiálním distributorem diamantů v České republice a na Slovensku pro společnost Waldman Diamond Company, 23. největšího exportera broušených diamantů na největší diamantové burze v Ramat Ganu v Izraeli.

Znalost diamantů a schopnost jejich ocenění, jakož i zprostředkování jejich nákupu a prodeje jsou odborně podloženy a zaručeny díky úzké spolupráci s gemologickou laboratoří a mezinárodním gemologickým centrem GCI – International Gemological Centre Ltd. sídlícím v Ramat Ganu (Diamantová bursa v Izraeli), která má své další pobočky, mj. v Mumbai (Indie) a v Moskvě (Rusko). Toto gemologické centrum má více než 30ti-letou tradici oceňování a vzdělávání gemologů a jako jediná gemologická laboratoř působí na japonském trhu, kde spolupracuje s TGL, gemologickou laboratoří v Tokiu.

Investování do diamantů je v dnešní době velmi atraktivní a výhodné, ale samotný nákup i prodej je značně sofistikovaná záležitost, a proto je důležité získat spolehlivý a důvěryhodný zdroj informací.

Více na www.diamond-club.cz


Technicky zajišťuje Advanced Telecom Services, s.r.o. (ATS). Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, Vodafone, T-Mobile a U-fon. V případě technických problémů se obraťte na infolinku společnosti ATS, s.r.o – 296 363 199 (po-pá od 9-16 hod.). www.platmobilem.cz Obecná pravidla soutěží najdete na www.sanomamedia.cz.

Výhercem se stal pan Zdeněk H. Gratulujeme!