Zúčastněte se SMS soutěže o zahradní techniku GARLAND v hodnotě 30 000 Kč.

Do dílny i na zahradu!

Zima už klepe na dveře. V duchu vidíte padající sněhové vločky, rtuť v teploměru hluboko pod bodem mrazu a doslova cítíte závan ledového větru... a přitom přemýšlíte, co všechno jste kolem domu a v domácnosti nestihli?

Zkuste využít moderní pomocníky a uvidíte, jak vám půjde práce rychle od ruky.

Hraje se o: 2x štípač dřeva Scheppach HL 650 4x ponornou pilu Woodster Divar 45 5x pilku Silky Zubat 300

Soutěžní otázka

Čím jsou vybaveny štípače Scheppach?

  1. Ochrannými rukavicemi
  2. Systémem Vario
  3. Sadou Drvoštěp

Soutěžit můžete do 18.11.2013.

Nápovědu naleznete na www.garland.cz

Unikátní japonskou víceúčelovou pilku Silky Zubat 300 - 7.5 oceníte na řez větví. Tato pilka je vyrobena s pověstnou japonskou precizností a využitím mnoha vlastních patentů. Díky unikátně profilovaným zubům se čtyřmi řeznými hranami dokáže pilka přeřezávat podélná i příčná vlákna, práce je tak rychlejší a méně namáhavá. Speciální umístění pilových zubů umožňuje až o 50 % užší řez a také o 50 % méně proříznutých buněk dřevní hmoty. Výsledkem je absolutně čistý řez bez otřepů a rychle se hojící strom. Díky unikátnímu složení oceli a výrobním postupům jsou zuby velmi dlouho ostré. Zahnutí pilového listu pilu ergonomicky předurčuje k prořezávání i vyšších stromků a větví nad úrovní ramen. Silky Zubat 300 - 7.5 je k dostání za 1 999 Kč.

Ponorná pila Woodster Divar 45 potěší každého kutila. Díky ní lze snadno vyříznout otvor pro dřez, varnou desku, zkrátit dveře, seříznout parkety a poradí si i se spoustou dalších věcí. Pila Divar 45 v sobě snoubí to nejlepší z ponorné, stolové i okružní pily a jednoduše se ovládá. Řezat s ní jde i těsně při zdi, a pokud ji doplníte vodicí lištou, lehce a přesně si poradí i s dlouhými řezy a řezy pod přesnými úhly. Vodicí lišta se dodává společně s pilou. Díky antiadhezním proužkům lišta skvěle přilne i k hladkým materiálům. Ponornou pilu Woodster Divar 45 lze pořídit za cca 2 390 Kč.

S horizontálním štípačem dřeva Scheppach HL 650 už nebude příprava dřeva dlouhou a úmornou dřinou. Tento štípač pracuje s tlakem 6,5 tuny, přitom je malý a lehký a snadno se převáží. Protože ho lze zapojit do klasické zásuvky, můžete s ním pracovat i v místnosti hned vedle krbu. Scheppach HL 650 zvládne zpracovat až 100 polen za hodinu. Stroj se dodává s praktickým podstavcem, který umožňuje práci i v pohodlnější vzpřímené poloze. Scheppach HL 650 pořídíte od 4 990 Kč.

Obecná pravidla SMS soutěží naleznete na www.sanomamedia.cz. Technicky zajišťuje Advanced Telecom Services, s. r. o. (ATS). Cena jedné SMS je 7 Kč včetně DPH. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, Vodafone, T-Mobile a U:fon. V případě technických problémů se obraťte na infolinku společnosti ATS, s. r. o., 296 363 199 (po-pá od 9 do 16 hod). www.platmobilem.cz

Výherci jsou: Libor P., Lenka H., Petra S., Jarmila K., Světlana P., Radomila P., Miroslav O., Aleš P., Ivana H., Petra Č., Marie F.. Gratulujeme!