Hotel Seelos**** je hotel s nádherným výhledem na pitoreskní centrum Seefeldu. Majestátní hory Wetterstein a Stubaiské Alpy svítí nejen na jeho nový vzhled, ale také prosvětlují všechny jeho luxusně renovované pokoje. Zachovali jsme staré kouzlo a přidali řadu nových skvělých inovací.

Komfortní provedení interiérů pokojů bylo rozpracováno v tradičním tyrolském stylu, stejně jako ve stylu moderním. Může vás zaplavit vůně domácí atmosféry s živou hudbou během nedělních večeří a můžete si užít taneční večer v dokonale vyzdobeném hotelu.

Zvláštní pozornost je věnována naší vodě, kterou si můžete vychutnat kdykoliv, aniž byste opustili svůj pokoj. Stačí jen otevřít kohoutek! Voda, která naplní vaši sklenici, je křišťálově čistá a chladná, je skutečným bohatstvím našich Alp. Přesto v našem hotelu je i zdravější, neboť je čištěna speciální technologií.

Každý host našeho domu obdrží průkaz hosta, který poskytuje slevy na návštěvy sportovního centra nebo Golfové Akademie. V létě si můžete vychutnat golf i na jednom z nejkrásnějších evropských golfových hřišť v Golfclubu Seefeld-Wildmoos, který se nachází v kopcovitém terénu poblíž vesničky Mösern (cca 2,5 km od Seefeldu).

Navíc Seefeld i celý Olympijský region, který bývá právem nazýván vysokohorskými klimatickými lázněmi, nabízejí rozmanitost zajímavých míst a turistických tras, vedoucích rozsáhlými hřebeny i náhorními plošinami. Můžete obdivovat proslulé alpské krávy, vychutnat si jedinečné pohledy na drsné horské formace.

Stačí správně odpovědět na otázku na webu: [National Geographic](http://www.national-geographic.cz/souteze-detail/36"National Geographic")

Hotel SEELOS****

NIKO HOTELS GmbH

Wettersteinstrasse 226

6100 Seefeld/Tirol/Österreich

Telefon: +43 (0)5212 2308

Fax: +43 (0)5212 2045 41

E-mail: info@hotel-seelos.at

Website: www.hotel-seelos.at