Krytý plavecký bazén s perličkovou koupelí a dětským bazénem s hracími prvky nabízí prostor na plavání i relax zároveň. Děti i dospělí si mohou užít jízdu na toboganech Red Ring a Black Led s barevnými světelnými efekty. Určitě si přijdou na své i v rodinném zábavním bazénu, který zahrnuje interaktivní hřiště s vodní věží, vodopády, vodní sprchy, 500litrové vědro, vodní clony, děla a skluzavky. Bazén lemuje oddechový prostor s lehátky a barem. Během zimy si získá největší oblibu polokrytý sedací bazén. Z celkové plochy bazénu je krytá pouze jedna třetina a s vnější částí ji spojuje malý průplav. Součástí bazénů jsou i vodní trysky a masážní sprchy. Voda má blahodárné účinky na pohybové ústrojí.

Novinkou pro aktuální sezonu jsou dvě sauny – finská sauna a infrasauna, poskytující kvalitní odpočinek. Prostory jsou vybaveny i lehátky, kde si mohou návštěvníci mezi jednotlivými aktivitami vydechnout. Druhou atrakcí je nový krytý plavecký bazén, dlouhý 25 metrů, který je v provozu od prosince. Teplota vody nepřesáhne 30 °C a otevřený bude od časných ranních hodin, čímž poslouží hlavně návštěvníkům libujícím si v plavání před pracovním dnem. Bazén se bude využívat také pro plavecké kurzy včetně těch pro miminka.

V areálu koupaliště najdete také solnou jeskyni, mořskou lázeň, stravovací zařízení, obchůdky či vinárničku. Ve vstupní hale se nachází interiérové dětské hřiště, kde se mohou děti vyřádit, zatímco rodiče si v klidu vychutnají oběd nebo kávu. Tříhodinový vstup během pracovních dnů přijde na 6 eur, o víkendu je vstup o 1 euro dražší. Středisko nabízí na mimosezonní období do 18. 3. 2016 zajímavé tří až čtyřdenní pobyty v přilehlých ubytovacích zařízeních spojené s koupáním.

Zde najdete všechny informace o Thermalu Corvinus Velký Meder

Termín soutěže je od 18. 1. 2016 do 31. 01. 2016 včetně. Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

SOUTĚŽIT MŮŽETE NA TOMTO ODKAZU