Jmenovky

Aby se vám ani vaší návštěvě nestalo, že budete upíjet z cizí sklenky, udělejte pro každého vlastní jmenovku. Z papírové čtvrtky vystřihněte kruh, na který zlatou fixou nakreslete jednoduchý tvar čtyřlístku pro štěstí a napište jméno hosta.

Bonbóny

Pokud se mezi vámi najde abstinent, zkuste mu nabídnout místo sektu sklenku plnou sladkých bonbónů. Určitě tímto přípitkem uděláte radost také dětem nebo těhotným kamarádkám.

Mašličky

Slavnostní atmosféru jistě skvěle doplní světlo svíček. Zkuste je omotat zlatou stužkou. Mašličky ve stejné barvě pak uvažte kolem každé sklenky.

Peříčka

Letošní Vánoce i silvestr jsou opět na blátě. Ale kouzlo sněhových vloček si můžete přičarovat pomocí bělostných peříček, rozházených na slavnostní tabuli.

Celofán

Šampaňské je plné jiskřivých bublinek, a tak si můžete láhev sektu ozdobit malým třpytivým gejzírem z lesklých lístků z celofánového balicího papíru. Vystřihněte různé drobné tvary a navlečte je na tenké zlaté drátky asi 40 cm dlouhé, které omotejte kolem hrdla láhve. Čím víc kousků a drátků uděláte, tím bude celý dojem efektnější.

Hvězdičky

V papírnictví teď seženete spousty již připravených dekoračních doplňků. A pár hvězdiček vyražených z tenkého plastu vám skvěle poslouží k výzdobě sklenek. Stačí je připevnit tavnou pistolí a můžete je použít i na svícny nebo chladicí nádobu na sekt. Vytvoříte si tak celou sadu, kterou budete mít krásně sladěnou.

Zvonečky

Zvonky štěstí má pojeny se slavnostní atmosférou snad každý, tak proč je nepřidat i na sklenky u silvestrovského přípitku. Malé plastové zvonečky přivažte na sklenku a na tác můžete přidat i zlatý zvonkový řetěz. Teď už musíte jen počkat, až odbude půlnoc a budete si vzájemně přát.

Hodně štěstí a zdraví v novém roce 2012 vám všem!!!

Foto: PleasurePhoto