Mariah Carey je čerstvá máma, v dubnu porodila nádherná dvojčata. Jenže po porodu potřebuje shodit kila, která v těhotenství nabrala. Zvolila k tomu na rozdíl od mnoha jiných celebrit velmi přirozený způsob - běhání se svým pejskem.

Využívá k tomu svého Jack Russell teriéra, který se jmenuje Jill E. Beans. Její vztah s tímhle čtyřnohým krasavcem je však v amerických médiích spíš terčem výsměchu; krásná zpěvačka například poslala na Twitter své fotky, na nichž se společně s pejskem koupe v jedné vaně.

Skoro by se zdálo, že se Mariah od pana Jilla E. Beanse není schopná odloučit. Kromě tak intimní záležitosti, jakou je koupel, si ho bere i na další místa, kde byste to nečekali. Vloni se s ním třeba nechala fotit na surfovém prkně. Tam si vzala s sebou i další psy.

Kromě tohoto pejska má totiž doma další čtyři hafany stejného plemene. A vybrala si pro ně i velmi originální jména: Cha Cha, Squeak E. Beans, JJ a Jackie Lambchops. Že je vztah zpěvačky k pejskům trošku atypický, dokazuje i pohled na její Twitter: Ze 40 vložených fotografií je jen na jediné její dítě, zatímco Jack Russellové jsou na devíti.

Jinak ale zpěvačka projevila, co se týká psů, dobrý vkus - Jack Russell teriéři jsou velmi temperamentní psíci s hravou povahou. Původně sice byli chovaní pro lov lišek, ale dnes se hodně využívají k dětem. I když v případě Mariah Carey se spíš zdá, že pořídila děti k pejskům…