Poslední vážný vztah zažil Hefner s modelkou Crystal Harrisovou. Partnerství šestaosmdesátiletého playboye s pětadvacetiletou platinovou blondýnou se rozpadl už před několika měsíci. Milionář nad kráskou už dávnou mávl rukou, ale nemůže zapomenout na pejska, kterého mu modelka sebrala.

Když se Hefner a modelka rozcházeli, vzala mu blonďatá krasavice kromě pár šperků také nejoblíbenějšího psa – a milionář to nesl velmi těžce. Původně na ni chtěl podat žalobu, ale nakonec se rozhodl pro smírnější cestu. Přestože nabízí dárky v hodnotě milionů, modelka stále trvá na tom, že si pejska nechá…

Jmenuje se Charlie a je to krásný zástupce plemene Kavalír King Charles španěl. Současně je to pes, kterému závidí polovina mužů této planety. Většinu života totiž prožil ve slavném Playboy Mansionu, vile, kde bydlí Hugh Hefner. Stavba v tudorovském stylu pocházející z roku 1923 leží v Los Angeles a je místem, kde se konaly nejslavnější a nejprostopášnější party světa. A Charlie byl při tom… Charlieho zná opravdu celý svět, je to jediný pes v dějinách, který se objevil na obálce slavného časopisu Playboy. Konkrétně v čísle, kde byla na obálce jeho majitelka, krásná Crystal Harrisová.

V obří vile měl pro sebe na zahradě nádhernou boudu (údajně v ceně asi 150000 korun), ale většinu času trávil uvnitř domu – podle Hefnera měl přístup, kamkoliv chtěl. Co všechno při svých toulkách domem viděl, se však raději ani nebudeme domýšlet. Playboy Mansion už měl řadu zvířecích obyvatel; vzhledem k tomu, že v něm kromě chlípného staříka žije většinou 7-10 modelek, bývá zvykem, že si s sebou své mazlíčky berou i do vily. Život ve vile však zvířatům zjevně není úplně bezpečný - jinak se jen těžko vysvětluje, proč je vybavená vlastním psím hřbitovem.

Hefner, který si jen tak někoho k srdci nepouští, si Charlieho opravdu oblíbil. Těsně před Vánocemi vynesl poslední trumf, chce dát modelce za pejska opravdu královské výkupné: „Říkal jsem jí, ať si klidně vezme bentleye i snubák s briliantem. Doufal jsem, že mi potom štěně nechá. Doufám, že to klapne…“ vyprávěl pan Playboy magazínu People Man.

Foto: www.isifa.com