Společnost CPP Development, developer projektu Central Park Praha, představila ukázkový byt o velikosti 100 m2 spolu se zázemím, které přibližuje budoucím obyvatelům prostředí rezidencí. Kompletně zařízený showroom se nachází přímo v sídle společnosti CPP Development ve 2. patře zrekonstruované budovy The Forum na Václavském náměstí 19, vchod z Jindřišské ulice. Zájemci si showroom mohou přijít prohlédnout každý všední den od 9 do 19 hod. a po předchozí domluvě i během víkendu.

Nová rezidenční čtvrť Central Park Praha, vzdálená 10 minut tramvají nebo automobilem od nového showroomu, se rodí na rozhraní Žižkova a Vinohrad, na kopci s krásným výhledem na město. Přináší moderní bydlení s řadou luxusních prvků zahrnutých již v základní výbavě bytů.

V Praze již není mnoho míst, která nabízejí komfort bydlení v širším centru města a zároveň příjemné životní prostředí se spoustou zeleně. Když se ještě přidá luxusní vybavení bytů, ve svých parametrech srovnatelné s úrovní obvyklou v ostatních světových metropolích, máme před sebou obytný komplex té nejvyšší kvality.

Rezidence o rozměrech 45 m2 – 250 m2 ve věžích jsou koncipovány s velkým ohledem na soukromí budoucích uživatelů. Diagonální orientace věží a jejich odstup na šířku ulice zajišťuj minimální vizuální kontakt se sousedy. Každá rezidence má buď výhled na panorama Prahy, nebo do parkové zeleně.

Současné bydlení si nelze představit bez moderních technologií a vysokého uživatelského komfortu. Standardem jsou zabudované kuchyňské sestavy nejšpičkovější německé značky Bulthaup. Kuchyňskou linku doplňuje „ostrůvek“ určený k vaření, který zvětšuje pracovní plochu a umožňuje lepší komunikaci s okolním děním. V ceně jsou také zahrnuty vestavěné spotřebiče Siemens, i když k dispozici jsou i další významné značky jako Gagenau a Miele. Každá rezidence se dvěma a více pokoji má dvě koupelny.

„Celý tým společnosti CPP Development se snaží co nejvíce přiblížit svým klientům svoji vizi bydlení v unikátní rezidenční čtvrti. Ukázkový byt je pro nás ideální příležitostí, jak názorně předvést zájemcům všechny prvky a detaily v budoucích rezidencích projektu Central Park Praha,“ dodal u příležitosti otevření showroomu ředitel společnosti CPP Development Milan Ganik.

Základní fakta o projektu

Lokalita: Městská část Praha 3 na rozhraní Žižkova a Vinohrad Velikost stavebního pozemku: 78.000 m2Developer: CPP Development, dceřiná společnost holandské investiční skupiny Jaccor BVArchitekt: architektonické studio A69 180 rezidencí v první fázi, dokončené v létě 2007; celkem 550 rezidencíhttp://www.centralparkpraha.cz

Repro: archiv developera

Zdroj: Tiskové materiály CPP