Střešní tašky s tradicí

Bramac v současné době nabízí deset modelů střešních tašek různých povrchových úprav a profilů. Paleta barev je široká, vybírat můžete od klasické cihlově červené barvy, přes velmi zajímavou památkově červenou, v poslední době velmi oblíbenou tmavě hnědou nebo ebenově či břidlicově černou, až po méně obvyklou zelenou nebo tmavě modrou.

Originální střešní doplňky od společnosti Bramac

Kromě střešních tašek nabízí Bramac také kompletní řadu originálních střešních doplňků od mnoha druhů střešních fólií, přes průchody střechou, až po ozdobného střešního kohouta.

Velmi důležitou součástí střechy jsou správně fungující okapy. Bramac nabízí okapový systém Stabicor ve dvou materiálových provedeních:

  • Stabicor – M je vyráběn z ocelového pozinkovaného plechu s ochrannou barevnou vrstvou
  • Stabicor – P je vyráběn z plně probarveného PVC

Šetřete přírodu i své úspory

Chcete-li získávat energii z nevyčerpatelného slunečního zdroje, využijte nabídky solárních setů Bramac, které obsahují nejen kolektory, ale i solární zásobníky, akumulační nádrže, regulace, čerpadla a nerezové potrubí. Díky kompletnímu systému lze využít solární energii pro ohřev vody nebo ohřev vody a přitápění domova.

Abyste zamezili zbytečným výdajům za energii, informujte se na stránkách společnosti Bramac o nadkrokevní tepelné izolaci BramacTherm.

Bramac je vaše střecha na celý život!

Využijte bezplatných služeb

Kompletní nabídku firmy Bramac završuje rozsáhlý servis a poradenství. Na základě projektové dokumentace dostanete zdarma přehled o požadovaném množství střešních tašek včetně nákladů na materiál. Máte také nárok na bezplatný návrh optimálního řešení solárních instalací a odborného výpočtu úspory energie.

V případě zájmu o nadkrokevní tepelnou izolaci BramacTherm dostanete výpočet součinitelů prostupu tepla konstrukcí střechy včetně výpočtu roční bilance kondenzace ve střešním plášti. Součástí výpočtu je i návrh kotvení nadkrokevní tepelné izolace do konstrukce krovu. I tato služba je poskytována zdarma.