Jde o takzvaný swingující dům ve Varšavě. Úkol byl nelehký – postavit něco, co tu ještě nebylo, něco, kde dům není jen ohraničení prostoru s obtížnými využitelnými místy. Například střecha je prolomená na mnoha místech velkými okny ve vlnách, takže je zde využito mnohem víc místa, kterým může proudit do interiéru světlo. Jde jak o estetické, tak i funkční řešení.

Srdce domu je vlastně centrální obývací síň. Jde totiž přes tři patra – přízemí, první patro a navíc i půdu. Jde o ohromnou prostoru plnou žuly, mramoru a netradičního pojetí křivek. Setkávají se tu totiž ovoidy, elipsy i nepravidelné křivky s rovnými plochami. Celý koncept se promítá jak v ohromném okně, tak i na balustrádě, podhledech i detailech. Stejně tak podobné nástroje nacházíme v celém domě. Ten je doslova protkán křivkami. Najdeme je i v koupelnách, pánském pokoji s kulečníkem i na venkovní fasádě.

Ze světové moderní architektury jste u nás mohli vidět:

Velmi zajímavý je koncept osvětlení. Jde o originální na míru vyrobená svítidla, která jsou tvarově ukotvená ke křivkám. Jsou doplněna opravdu velkým množstvím bodových stropních svítidel.