Za tuhle cenu byste asi chtěli to nejlepší. V Marco Polo to mít budete. Chata na okraji horského střediska s fantastickým výhledem je pro 12 dospělých osob a dvě děti. A ti budou hýčkáni vším, na co si mohou vzpomenout. V šesti pokojích jim bude nabídnuta postel s luxusními, ručně vyšívanými přehozy. Ke každému pokoji je připojen balkón na snídaně. Bojíte se, že by vám tam byla zima? Když si vezmete deku, tak nebude, všechny sedačky jsou totiž vyhřívané.

Hlavní místností tisícimetrové chatky je centrální obývací prostor s krbem. Rozměrné sedačky u velkých oken přímo vybízí k lenošení, bar s ohromnými stříbrnými židlemi pak zase nabádá k tomu, aby před večeří člověk lehce zalil žaludek něčím dobrým na vytrávení.

HORSKÉ CHATIČKY JSME NAVŠTÍVILI I NA NAŠEM FACEBOOKU, KAM DÁVÁME DALŠÍ ZAJÍMAVÝ OBSAH. PŘIPOJTE SE K NÁM A DOSTANETE TO NEJLEPŠÍ Z DOMŮ A ZAHRAD.

Kdo by chtěl něco jiného, může jít po schodech dolů, kde je druhý bar, menší odpočívárna, ale také taneční parket s výkonnou audioaparaturou, lasery a umělým kouřem, jako na správné diskotéce. Fantastická je také suterénní místnost – kinotéka. Je zásobená víny, že byste za ně mohli koupit jedno menší auto.

Když budete mít pocit, že musíte udělat také něco pro tělo, je tu kompletní nabídka. Masážní místnost, ohromná vířivka pro šest osob, bazén, posilovna i sauna.

Tak jestli vás tahle nabídka nadchla, měli byste si rychle rezervovat termín u Consensio Holidays. Ale pozor – silvestr už je plný!

Foto: Consensio Holidays