Jmenuje se Mukesh Ambani a je pátým nejbohatším mužem světa. Je tak bohatý, že by si prý mohl koupit velkou část Indie jako svůj soukromý pozemek. A tento obchodní magnát postavil v Bombaji svůj dům. Ani jako dům nevypadá. Je to vlastně sedmadvacetipatrová věž, která připomíná stoh naskládaných knih. Je vybavená vlastně vším, co se dnes může v domě postavit. Je tu velký bazén, lázně, fitness centrum, kinosál pro padesát lidí, parkoviště pro 160 automobilů, tři heliporty a dokonce i speciální tři studia jógy pro manželku.

Antilia, jak se dům jmenuje, měří na výšku 173 metrů a uvnitř pracuje 600 zaměstnanců. Jenže asi toho na práci moc nemají. Jejich zaměstnavatel se totiž ke své „vilce“ nechce ani přiblížit. Prý není postavený podle tradičního hinduistického učení, takže nemá východy na správnou stranu a jeho čakry se neprotínají s těmi správnými siločarami země. Negativní vlivy vstupují otevřenou stranou do domu a uzavřenou stranou z něj nemohou vycházet. Prostě dům přináší smůlu. Mukesh Ambani tak hledá nápady, co se svým domem udělat.

V poslední době se prý přiklání k verzi, že dům zboří. Prý se kvůli své negativní energii nehodí ani na přestavbu pro obchodní komplex. Podporuje ho v tom i světová finanční krize, která jej sice vynesla z devátého místa žebříčku nejbohatších lidí světa na vyšší příčky, ale v současné době už ho zase prý sráží dolů.