Chcete ubytovat 40 až 400 hostů? Nebo třeba víc? To je jedno. Stačí mít dostatečně velký prostor a napojení na veřejný vodovod a elektřinu. Víc není zapotřebí. Tohle ví třeba už na Festivalu rychlosti v Goodwoodu, závodech Isle of Man, ale třeba i v olympijském Londýně.

Firma, kde dělá prezidenta bývalý závodník F1 David Coulthard, vzala tenhle podnik za skvělý konec. Nedostatek ubytovacích kapacit vyřeší jakési unimobuňky, které jsou však poněkud modernější. Interiéry jsou navržené od profesionálního designéra. Využívají každý kout, každou skulinu a místečko k tomu, aby se měli lidé kde uložit, kam si dát věci a kde se umýt. Buňky z hliníku a oceli se dají na sebe skladovat.

POJĎTE S NÁMI ZA DALŠÍMI NETRADIČNÍMI HOTELY:

Přístup k nim je po vnějších schodech a ochozech. Aby to nevypadalo jako otřesné krabice, navrhli konstruktéři zajímavé vnější zastínění, které se jednoduše upne do úchytů na střeše.

Firma garantuje, že pokud se podepíše smlouva, může být hotel převezen na jakékoli místo na světě. Jde o obyčejné kontejnery, které se mohou převážet na náklaďácích, vlakem, letecky i lodí. Firma garantuje, že do 48 hodin po dovezení jednotlivých dílů je hotel zprovozněn. Navíc má vlastní čističku odpadních vod, vlastní trafostanici…