Tentokrát nás zaujala snová vila, která se nachází na karibském pobřeží ostrova Virgin Gorda – jednoho ze čtyř hlavních ostrovů Britských Panenských ostrovů ležících v Atlantském oceánu. V dnešní době patří tato bývalá britská kolonie k nejbohatším oblastem v Karibiku.

Odpočinek, osvěžení a výhled

Bohatství, záliba v luxusu a vskutku panenská příroda se přímo odráží v samotném architektonickém řešení vily, jež nabízí kromě pohodlí a prostoru také neskutečný výhled z několika teras.

DALŠÍ ČLÁNKY NAJDETE ZDE:

Celý komplex se skládá z šesti pavilonů. Venkovní prostor dále vymezují dva bazény se slanou vodou, které doplňují jednotné geometrické členění exteriéru.

Architektonická preciznost

Základ komplexu tvoří hlavní budova se dvěma bazény. Další část tvoří čtyři individuální apartmány pro hosty. Každý z nich je vybaven vlastní ložnicí, koupelnou, odděleným vchodem, parkovacím místem a samozřejmě také příjemnou terasou s neskutečným výhledem na moře.

Velmi důležitou součástí komplexu je hlavní pavilon, v němž se nachází jídelna a kuchyně. Samozřejmostí je také klimatizovaná, dobře vybavená posilovna.