Tento obytný modul, jenž dostal jméno Naturalmente Chic, ovšem neslouží k trvalému bydlení. Jedná se spíš o novou formu ubytovávání hostů, kteří mají zájem o podobné soukromí, jaké mohou získat třeba v bungalovu, nechtějí příliš zatěžovat životní prostředí a zároveň touží po veškerém komfortu, který se jim nabízí v tradičním hotelovém pokoji.

ČTĚTE TAKÉ:

Každý modul je vlastně prefabrikovaný. Kostra konstrukce je přitom vyrobena převážně ze dřeva a doplněna nosnými rámy. Součástí venkovního obložení je systém fotovoltaických panelů, což je jediný zdroj elektrické energie dostatečný pro veškeré potřeby celé obytné jednotky. Pitnou vodu obstarává vodní čerpadlo.

Vnitřní prostory modulu nejsou dílem žádného interiérového designéra, navrhl si je totiž sám architekt Menichini. Vsadil na příjemnou kombinaci čistých linií a špetku barev. V prostorné ložnici je umístěna manželská postel s polohovatelnými rošty, nástěnné úložné prostory, místo pro sezení a menší stůl se zrcadlem. Výhodou jsou dvě velká francouzská okna a přímý východ na terasu. Ve druhé části hotelového modulu se nachází (opět příjemně prostorná) koupelna s masážním sprchovým koutem.

Foto: Daniele Menichini