Tato rozlehlá rezidence se rozkládá na obrovském pozemku v těsné blízkosti nádherné přírody. Hned za domem se nachází vzrostlý les a z přední strany domu se naskýtá úžasný výhled na hory Olympic Mountain a na blízkou mořskou úžinu, která ostrov Bainbridge Island, na němž je dům postaven, odděluje od americké pevniny.

ČTĚTE TAKÉ:

Neobvyklá minulost dřevěných základů domu dodává na originalitě

Příroda (a v neposlední řadě pak samotné dřevo) hraje stěžejní úlohu nejen v nejbližším okolí domu, ale významně se podílí také na funkčních i zdobných prvcích samotné rezidence. Základní konstrukce domu je tvořena velice starými cedrovými trámy, které mají zvláštní historii. Byly totiž zachráněny ze ztroskotané lodi a teprve poté byly použity pro stavbu domu.

Všude samá příroda

Interiéry domu by se s trochou nadsázky daly označit jako další chvalozpěv na přírodu a její krásy. Největší zastoupení tu má samozřejmě dřevo, které doplňují další přírodní materiály tak, aby bylo možné realizovat hlavní principy feng-šuej a harmonického bydlení.

Celý vnitřní prostor domu je velice otevřený a nechá do interiéru vstupovat prosklenými klasickými okny, dveřmi i střešními okny okolní přírodu a velký příval denního světla.

Kamenný krb v centru společenského prostoru, všudypřítomné dřevo a skvostná venkovní zeleň pomáhají vytvářet uvnitř domu útulnou atmosféru.

Perfekcionismus majitelů je zcela evidentní také při pohledu na upravenou zahradu před domem. Travní koberec je perfektně posečený a každá rostlina má své jasně dané místo a kvalitní péči.

CELÝ SPECIÁL O EXKLUZIVNÍM BYDLENÍ V ČASOPISU DŮM&ZAHRADA 5/13. OBJEDNAT SI JEJ MŮŽETE JAK V KLASICKÉ TIŠTĚNÉ PODOBĚ (VEŠKERÉ INFORMACE O PŘEDPLATNÉM NAJDETE ZDE) NEBO V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ PRO VAŠE POČÍTAČE, TABLETY ČI MOBILNÍ TELEFONY.