Chata nazvaná Karakoram je další vytříbenou soukromou nemovitostí, kterou do svého portfolia zařadila společnost Firefly Collection a zájemcům ji nabízí k pronájmu. Hledáte-li tedy pohodlí, eleganci a zimní atmosféru s nespočtem možností k aktivní relaxaci, určitě vás chata Karakoram zaujme.

Ačkoliv mluvíme o horské chatě, nepočítejte s tím, že vás zde bude čekat tradiční rustikální styl, který je pro alpské chaty jindy tak charakteristický.

ČTĚTE TAKÉ:

Tato chata se zcela odlišuje. Na pěti stech metrech čtverečních a na čtyřech nadzemních podlažích najdeme přehlídku moderně pojatých hladkých linií, neutrálních tónů a světlého dřeva v kombinaci s nejmodernější technologií. Vše je dotaženo do nejmenšího detailu.

V chatě se nachází pět oddělených pokojů, každý z nich má vlastní koupelnu, šatnu, balkón a všechny pokoje jsou vybaveny velkou LCD televizí. Čtyři z pokojů jsou umístěny v prvním patře chaty a jeden z pokojů, tzv. master suite, se rozkládá na dalších dvou propojených patrech.

Chata svým hostům nabízí různé způsoby vyžití. Pokud se vydáte na hory za sněhem, pak vás jistě potěší, že se v těsné blízkosti chaty nachází sjezdařská dráha s lyžařským vlekem. Užijí si tu ale i nelyžaři. Karakoram totiž nabízí také vnitřní plavecký bazén, saunu, vířivku a vlastní kino.

Foto: Firefly Collection