S rozlohou 229 kilometrů čtverečních je Ko Samui třetím největším ostrovem Thajska a patří k vůbec nejkrásnějším z nich. Není tedy divu, že jde také o jednu z turisticky nejvyhledávanějších destinací v této lokalitě. Ostrov se pyšní dlouhými písečnými plážemi, průzračným mořem a tropickým klimatem.

V této oblasti se také nachází jedna z téměř třiceti vil, jež do své nabídky k pronájmu i k prodeji zařadila společnost Samujana.

ČTĚTE TAKÉ:

Jedná se o moderní ubytování určené pro 6 až 16 osob, které nabízí nejrůznější vybavení od soukromého bazénu přes posilovnu, vířivku, prostor pro opalování na střeše, kino až po kurt na badminton. Ceny se podle obsazenosti, výbavy a ročního období liší, obvykle se ovšem pohybují v rozmezí 900 až 1 800 USD za noc.

Villa 11 A stojí na pozemku o rozloze 771 metrů čtverečních, v blízkosti pláže a korálové zátoky, a ve svých prostorech je schopna ubytovat až 6 dospělých osob.

Vila má dvě patra, tři ložnice (v každé najdeme velkou manželskou postel), čtyři koupelny, kryté parkovací stání a venkovní bazén se slanou vodou. V přízemí se také nachází společenská místnost spojená s kuchyní, obývákem a jídelnou, odkud je krásný výhled a zároveň soukromý přístup k terase s bazénem.

Interiéry jsou zařízeny velmi jednoduše, účelně, a přitom moderně a pohodlně. V exteriéru převládá kámen v kombinaci s bílou barvou, což je ideální spojení pro tropické podnebí. Uvnitř domu jsou dominantní jemné barevné odstíny, které designéři doplnili o výrazné barevné doplňky.

Foto: Samujana