V nabídce agentury Le Collectionist figuruje i Chalet Carl, která nad ostatními vyčnívá svojí velikostí. V tomto horském domě může bydlet zároveň až 22 lidí.

Jako všechny chalupy v nabídce agentury, je i Chalet Carl špičkově vybavena. Dva velké obývací pokoje v přízemí jsou obklopeny dřevem. Jsou teplé a útulné, ale nesnaží se ze sebe dělat nějaké horské boudičky pro lesníky. Je to moderní sídlo plné špičkového designu, a to i přes maximální použití místního dřeva.

Horská chata Carl

Co Chalet Carl nabízí? Začneme od druhého suterénu – vinný sklípek o rozloze 400 m² a kino. První suterén o rozloze 1000 m² pak skrývá ohromný bazén s luxusními pohodlnými lůžky kolem. Je zde také sauna, místo pro masáže (jsou v ceně pobytu), relaxační místnost „Noční les“ či tělocvična. V přízemí jsou už zmíněné obývací pokoje, ale také velká jídelna.

Tuto zimu vás chceme potěšit alespoň pohledem do krásných, luxusních i méně luxusních horských chat, kde by bylo fantastické strávit dovolenou. Tak se posaďte a zasněte se nad krásnou zimou strávenou uprostřed sněhového ráje v našem seriálu Zima na horách. Pěkný zážitek přeje www.dumazahrada.cz.

Další dvě patra jsou pro sedm pokojů. Všechny pokoje jsou kompletně vybaveny luxusními koupelnami, ale také vlastními jídelnami, pokud by si návštěvníci přáli soukromí. Pro rodiny s dětmi je dobrá zpráva, že je zde i jeden pokoj určený vyloženě pro čtyři děti, který má vlastní koupelnu a jeho vybavení je jak z fantasy pohádek.