Podívejme se jen do jedné z nich. Stačí to, abyste si udělali obrázek o tom, jak komfortní může být takové ubytování na francouzských horách.

Jde o typickou horskou chatu místního střihu, která je ale zcela nově postavená. Není to žádná rekonstrukce staré budovy. Tak sem mohly být zasazeny kompletní moderní vymoženosti, jako je elektronické vícesektorové řízení vytápění, velikánský bazén apod.

Oproti Černé perle je Bílá perla laděna do světlejších tónů interiéru. Ne, že by v Černé perle převládala černá. To určitě ne. Jen detaily jsou vyvedeny v tmavších barvách než tady. Takže všude vládne bělené dřevo.

horská chata

V suterénu je zabudovaný velký bazén, kde mohou návštěvníci odpočívat, když zrovna nelyžují. O patro výš pak je jídelna, kuchyně a obývací pokoj. V prvním patře jsou dvě ložnice a ve druhém pak další tři. Celkem se zde vyspí 10 lidí. Každá ložnice má své vlastní luxusní sociální zařízení.

V ceně 18 000 eur za týden pobytu jsou zahrnuty snídaně, večeře, úklid (včetně výměny ložního prádla v půlce pobytu) či šampaňské na příjezd. Kdo chce, může si objednat i svého vlastního kuchaře, který bude osazenstvu k ruce celý pobyt.

Zdroj: Firefly Collection Tel.: 00 44 (0)203 432 7784)