New Aloes je dům, který je ověnčený hromadou cen. Tak například získal cenu za nejlepší realitní nabídku pro soukromníky. Nebo má vizitku nejlepšího domu roku 2014-2015.

Jde o naprosto fantastický dům. Stojí na gibraltarské skále s výhledem do Španělska, na Gibraltarský průliv a Afriku. Jde o několikapatrovou budovu – jen vnitřní prostory se dělí do třech pater. Venkovní terasy o rozloze 400 m² pak jsou také rozčleněné do mnoha výškových úrovní.

Podlahová plocha domu má 580 m². Na ní najdeme sedm ložnic – dvě v přízemí (obě napojené na bazén), dvě v prvním patře a tři ve druhém patře. Toto patro je koncipováno jako soukromé pro majitele – je zde největší pokoj pro majitele, velký dětský pokoj a jeden pokoj pro blízké návštěvy nebo pro druhé dítě. Ložnice majitelů má ohromnou otáčecí kruhovou postel a koupelnu oddělenou od pokoje jen velkou skleněnou stěnou.

Zajímavá je i kuchyně. Ta je v prvním patře a má 7,5 metru dlouhý ostrůvek, na kterém je jak varná plocha, tak i dřez. Je vyrobena z jednoho kusu umělého kamene, který obsahuje dvě třetiny přírodního kamene s vysokopevnostními pojivy.

Obývací pokoj o 115 m² je rozčleněný malým stupněm a lihovým krbem, v jehož horní části je pak zasazena televize. Obývací pokoj má dvě různé podlahy – ta větší je z travertinu, menší za krbem u okna pak z anglického ořechu. Knihovna a studovna s úžasnými výhledy pak je od centrálního prostoru oddělena posuvnými skleněnými panely.

Zdroj: newaloes.com