Na hranicích Umbrie a Toskánska leží vila, která je jak ze snu. Uprostřed ohromné zahrady plné levandulí, tymiánu a růží stojí kamenný dům ze sedmnáctého století. I uvnitř na vás dýchne typická umbrijská stavební škola. Podlahy z keramiky, valené nebo trámové stropy, průhledové dřevěné okenice...

Přitom je to vše v nejvyšší eleganci a luxusu. Hlavní dům má dvě ložnice a v přístavku je pak další. V pohodě se tady tak vyspí šest lidí. Ti se mohou spolehnout na kompletně vybavenou kuchyň i na pec na pizzu.

Když je moc velké horko, uchýlí se návštěvníci do velkého přelivového bazénu nebo dovnitř do budovy, kde na ně čeká společenská místnost mezi chladnými zdmi. Zde mohou třeba vychutnávat výstupy ze špičkové audio-video aparatury Bang & Olufsen.

Když omrzí návštěvníky pobývání v domě, mohou přejít na velkou zahradu nebo vyrazit na výlety. Jen kousek je velké jezero Trasimeno, mohou navštívit zajímavá města, jako je Perugia, Montepulciano, Arezzo nebo Siena. Pravda, k moři je to asi nejdál, jak to může být – dům leží přesně uprostřed italské „boty“. Ale to nevadí. Kdo by chtěl přece jen vidět moře, může výlet do Rimini spojit se zastávkou v San Marinu.

Pokud vás tenhle dům zaujal, tak byste měli kouknout do nabídky kanceláře Firefly Collection. Jen ta cena – 10 290 euro za týden dovolené není vůbec málo.

Zdroj: Firefly Collection, tel.: 00 44 (0)203 432 7784)