Dům nese jméno Arcadia, což je v mytologii místo klidu a odpočinku. Náš dům by mohl klid a odpočinek vyvážet do celého světa. Už jen na fotografiích je úžasně pohodový. A nemůže za to jen velká obchozí lodžie, uzavřená bílými dřevěnými okenicemi. Ty nechají prostupovat vzduch, ale zároveň dokážou perfektně odclonit slunce. Dřevo se přitom nerozpaluje, jako třeba kovové nebo plastové žaluzie.

Ale pojďme se na zajímavou přístavbu podívat postupně. Přízemí je moderní kostka z pohledového betonu. Velká posuvná okna spojují interiér obývacího pokoje a jídelny se zahradou, kde je také krásně modrý bazén. Vše stíní jednak výše zmíněná terasa, ale i dlouhé bílé závěsy, které strohému designu betonové kostky dávají rozlet. Dřevěná podlaha i obložení stropu pak zjemňují čistě bílé stěny.

Schodištěm se pak dostanou majitelé do prvního patra, kde jsou čtyři ložnice – dvě ve staré a dvě v nové budově. A pak jsou tu samozřejmě koupelny, velká šatna a právě ta úžasná lodžie s okenicemi.

Nad druhé patro pak vystupuje šikmá střecha s oblinou na vrcholu. Tady je klenutá atika, která slouží jako místo pro děti a práci. Čelní stěna je prosklená od podlahy ke stropu.