Pokud hledáte klasický tvar domu v nejmodernějším provedení, pak je to tato stavba od studia FG+SG. Dům se sedlovou střechou. To je asi tak všechno, co lze o něm říci. Jinak je vše jinak, než je zvykem. Vše je bílé. Čistě bílé. Bez přesahů, bez oken. Průhled dává jen velký otvor v jedné stěně a pak ohromný výkroj ve střeše. Nikde nic jiného. I okapy jsou schované.

Pokud byste se báli, že uvnitř bude tma, tak to není. Velký boční i střešní průhled se ve středu domu setkávají ve velkém proskleném atriu.

Ale to pořád mluvíme jen o horní části domu. Tady totiž nemůžete kolem jen tak projít. Tady musíte dávat dobrý pozor, abyste nespadli do velkých jam. Jde o jakási podzemní atria, která přivádějí světlo do podzemních prostor. Tam jsou totiž soukromé místnosti. Přízemí pak náleží společenské části (kuchyně, obývací pokoj, jídelna) a podkroví je částí pro návštěvy.

Stejně tak i interiéry vyznávají bílou barvu. Pouze bílou, která je doplněna dřevem na podlaze. Skříně jsou bílé, schované do zdí. Nikde nic. Jen stůl a dřevěné židle.