Rekonstrukce byla trochu větší. Výrazně větší. Architekt Luigi Rosselli, o jehož stavbách jsme už několikrát psali, vlastně dům kompletně přestavěl. Na starší stavbu tu nakonec odkazuje jen krásné vnitřní eliptické schodiště. Přitom 95 % stavby zůstalo, ale nikdo by nehádal, že jde o původní dům.

Klíčovým prvkem domu je tradiční bílá fasáda a použití pískovcového kamene, který obepíná vystouplé schodišťové části. Připomínají věže Martello, tedy kamenné obranné věže stavěné v průběhu devatenáctého století. K tomu jsou podél všech vnějších oken kanceláří velmi oblíbené vertikální aerodynamické žaluzie.

Interiér byl také zcela přestavěn. Prakticky všechno vybavení zmizelo a bylo nahrazeno novým – od knihoven po kuchyni. Přesto odkazuje na původní na míru stavěný nábytek. Design je jednoduchý a účelný. Přesně jako v době svého vzniku.

Všimněte si, že v každé místnosti figurují určitě tři barvy – bílá, hnědá (dubové dřevo) a modrá. Tato nadčasová kombinace byla platná už v době vzniku původního domu a stále je. Nyní může dům sloužit majitelům dalších padesát let.